Palvelumme

Perinnönjaot, ositus- ja lasten huoltoriidat

Perinnönjaot, ositus- ja lasten huoltoriidat


Omaisen menettämiseen liittyy surutyön lisäksi aina myös oikeudellisia kysymyksiä.  Olemme tukenanne kuolinpesän asioiden selvittämisessä, perunkirjoituksessa ja perinnönjaoissa, oli kyse sitten tavanomaisesta tai vaativammasta tilanteesta. Työnjaosta ja toimeksiannon laajuudesta on mahdollista sopia tapauskohtaisesti. Olemme toimineet asiakkaidemme tukena ammattitaidolla myös metsä- ja maatilojen perinnönjaoissa eri puolilla Suomea.

Tarvittaessa voimme olla avuksenne myös omaisuuden siirron verosuunnittelussa perheen tai suvun sisällä ja laadimme tarpeisiinne räätälöidyt testamentit ja edunvalvontavaltakirjat.

Tarjoamme osaamistamme tueksenne myös perheoikeudellisissa kysymyksissä. Voimme olla avuksi avioehdon laadinnassa sekä avioerotilanteessa, jossa puolisoiden omaisuus ositetaan tai erotellaan. Hoidamme toimeksiantoja myös lasten huoltoa, tapaamisoikeutta ja elatusta koskevien riitojen ratkaisemiseksi.

Toimimme ammattitaidolla myös tuomioistuimen määräminä pesänselvittäjinä ja pesänjakajina kuolinpesissä sekä avioeron jälkeisissä omaisuuden jaoissa.

Vaikeiden elämäntilanteiden keskellä oikeudellisten kysymysten kanssa ei kannata jäädä yksin, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy neuvoa! Vapautamme mielellämme omat voimavarasi muihin asioihin ja otamme vaativaan elämäntilanteeseesi liittyvät oikeudelliset kysymykset hoitaaksemme!

Lisätietoa:
Avoliittolaista
Perintöverosta

(03) 3421 110 /