Henkilöt

Petri Rajala

Petri Rajala

oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, ekonomi


Lakimiehenä palvelen Sinua oikeudellisissa asioissa ratkaisukeskeisesti, joustavasti ja yksilöllisesti. Suhtaudun ammattiini intohimoisesti, tarkastelen asioita analyyttisesti ja pyrin jatkuvasti kehittämään osaamistani sekä laajentamaan perehtyneisyyttäni.

Hoidan monipuolisesti eri oikeudenaloihin liittyviä toimeksiantoja ja palvelen asiakkaita sekä oikeudenkäyntiavustajana että neuvomalla tuomioistuinten ulkopuolisissa asioissa. Erikoisalaani ovat oikeudenkäynnit sekä riita- että rikosasioissa, insolvenssioikeus, yhtiöoikeus sekä yritysten ja yksityishenkilöiden sopimusasiat. Hoidan myös perhe- ja jäämistöoikeudellisia toimeksiantoja.

Oikeustieteen maisterin tutkinnon lisäksi olen suorittanut myös kauppatieteiden maisterin tutkinnon yrityksen laskentatoimen opintosuunnassa. Ennen lakimiestehtäviin siirtymistä työskentelin vuosien ajan taloushallinnon tehtävissä. Koulutus- ja työtaustani takia hoidan mielelläni yritysten lakiasioita ja osaan toimeksiannoissa huomioida juridiikan ja liiketoiminnan välisen vuorovaikutuksen.

Ammattialani lisäksi kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat kielet. Suoritin Helsingin yliopistossa kaksikielisen oikeustieteen tutkinnon eli tein opintoja sekä suomeksi että ruotsiksi. Opiskeluaikana kävin myös opiskelijavaihdossa Ranskassa. Palvelen asiakkaita ja hoidan toimeksiantoja suomen, ruotsin, ranskan ja englannin kielillä.

Vapaa-ajallani hoidan erilaisia luottamustehtäviä sekä harrastan liikuntaa ja lukemista.

 

Koulutus:

Asianajajatutkinto, Suomen Asianajajaliitto

Oikeustieteen maisteri, Helsingin yliopisto

Kauppatieteiden maisteri, Tampereen yliopisto

 

Jäsenyydet:

Suomen Lakimiesliitto

Suomalainen Lakimiesyhdistys

Juridiska Föreningen i Finland

Suomen Prosessioikeusyhdistys ry - Finlands Processrättsliga Förening r.f.

Luvan saaneet oikeudenkäyntiavustajat ry, Rättegångsbiträden med tillstånd rf

Petri Rajala
  • Petri Rajala
  •  044 755 0020
  •  

(03) 3421 110 /