Henkilöt

Mira Kaaja

Mira Kaaja

harjoittelija, oikeusnotaari, yhteiskuntatieteiden maisteri


Kohtaamista, asiantuntemusta, joustavuutta ja avointa asiakaspalveluasennetta! Niitä pyrin tarjoamaan, mikäli saan mahdollisuuden olla avuksenne oikeudellisten asioiden hoidossa. Hoidan toimistomme lakimiesten apuna ja tuella monipuolisia toimeksiantoja, erityisesti insolvenssioikeuteen, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä erilaisiin riita- ja rikosasioihin liittyen.

Olen valmistunut oikeusnotaariksi Turun yliopistosta 2022 ja suoritan parhaillaan oikeustieteen maisterin opintoja sekä asianajajatutkintoa. Olen motivoitunut kasvattamaan osaamistani ja aidosti innoissani oikeudellisena asiantuntijana kasvamisesta. Aiemmin, vuonna 2009, olen suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon ja työskennellyt noin 15 vuoden ajan mielenterveyden edistämisen ja sosiaalialan työtehtävissä. Koen monipuolisen työkokemukseni olevan hyödyksi myös uudella ammattiurallani. Työ oikeudellisena asiantuntijana on päivittäin myös ihmistyötä, jonka rikkautena ovat erilaiset kohtaamiset moninaisissa tilanteissa olevien asiakkaidemme kanssa.

Vapaa-ajallani liikun aktiivisesti, nautin läheisten kanssa vietetystä ajasta ja toimin myös erilaissa luottamustehtävissä.

Mira Kaaja
  • Mira Kaaja
  • 045 130 4567
  • Enable JavaScript to view protected content.