Henkilöt

Mira Kaaja

Mira Kaaja

oikeustieteen maisteri, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, yhteiskuntatieteiden maisteri


Kohtaamista, asiantuntemusta, joustavuutta ja avointa asiakaspalveluasennetta! Niitä pyrin tarjoamaan, mikäli saan mahdollisuuden olla avuksenne oikeudellisten asioiden hoidossa. Hoidan toimistossamme monipuolisia toimeksiantoja, erityisesti insolvenssioikeuteen, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä erilaisiin riita- ja rikosasioihin liittyen. 

Tahtotilanani on tukea asiakkaitamme saavuttamaan päämääriään ja olen valmis tekemään jokaisessa toimeksiannossa oman osuuteni huolellisesti ja itseni likoon laittaen. Olen motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja kehittymään oikeudellisena asiantuntijana joka päivä.

Nykyisen työnantajan palveluksessa olen ollut alkuvuodesta 2022 alkaen. Aiemmin olen työskennellyt noin 15 vuoden ajan mielenterveyden edistämisen ja sosiaalialan työtehtävissä. Koen monipuolisen työkokemukseni olevan hyödyksi myös uudella ammattiurallani. Työ oikeudellisena asiantuntijana on päivittäin myös ihmistyötä, jonka rikkautena ovat erilaiset kohtaamiset moninaisissa tilanteissa olevien asiakkaidemme kanssa.

Vapaa-ajallani liikun aktiivisesti, nautin läheisten kanssa vietetystä ajasta ja toimin myös erilaissa luottamustehtävissä.

 

Koulutus:

Oikeustieteen maisteri, Turun yliopisto

Asianajajatutkinto, Suomen Asianajajaliitto

Yhteiskuntatieteiden maisteri, Tampereen yliopisto

Mira Kaaja
  • Mira Kaaja
  •  045 130 4567
  •  

(03) 3421 110 /