Henkilöt

Mika Ala-Uotila

Mika Ala-Uotila

asianajaja, varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti


Olen toiminut asianajotehtävissä v. 1986 alkaen, jolloin perustin oman asianajotoimiston Nokialle ja myöhemmin myös Tampereelle. Suoritin oikeustieteen lisensiaatin tutkinnon vuonna 2000 työn ohessa.

Asianajajana olen hoitanut laaja-alaisesti tuhansia erityyppisiä sekä yritystoiminnan että yksityishenkilöiden lakiasioita. Erikoisalani ovat riitojen ratkaisu, kiinteistö- ja rakennusasiat sekä yritystoiminnan sopimusasiat ja konkurssit. Lisäksi hoidan perhe- ja perintöoikeudellisia asioita.

Olen toiminut mm. Suomen Asianajajaliiton pää-äänenkannattajan Defensor Legisin toimitusvaliokunnan jäsenenä v. 1994 – 2010 sekä erilaisissa asiantuntijatehtävissä oikeudenkäyntimenettelyä koskevissa asioissa. Olen myös ollut mukana Suomen Yrittäjien järjestötoiminnassa yli 20 vuotta, mm. Nokian Yrittäjien puheenjohtajana sekä Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen jäsenenä.

Asianajotoimistomme menestyksen avain on ollut laaja-alainen eri oikeudenalojen hallinta sekä ystävällinen, ripeä ja joustava palvelu - asianajaja on ensisijaisesti asiakaspalvelija.

Harrastukseni ovat metsästys, sulkapallo ja luonto.

Mika Ala-Uotila
  • Mika Ala-Uotila
  •  0400 633 408
  •  

(03) 3421 110 /