Palveleva asiantuntijajoukkue

På Svenska In English Etusivulle

Asuntokauppa-, kiinteistö-, rakennus-, maaoikeus-, kaavoitus- ja ympäristöasiat

Toimistomme keskeinen erikoistumisalue ovat rakentamiseen, yhtiöoikeuteen ja maankäyttöön liittyvät oikeudelliset asiat. Asiakkaanamme on julkisyhteisöjä, rakennusliikkeitä sekä yksityisiä kansalaisia.

Hoidamme kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvät riidat, sovintoneuvottelut ja oikeudenkäynnit. Olemme erittäin hyvin perehtyneitä rakentamismääräyksiin sekä asuntokauppojen ongelmatilanteisiin.

Avustamme asiakkaitamme esim. urakkasopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, oikeudenkäynneissä maaoikeudessa, vuokrasopimuksiin liittyvissä kiistakysymyksissä, asunto-osakeyhtiöiden riitaisuuksien ratkaisemisessa, poikkeuslupamenettelyyn liittyvissä maankäyttöasioissa sekä ympäristölupa-asioissa.

Toimistomme molemmat lakimiehet ovat kotoisin maalta tai asuvat maaseudulla. Myös tästä syystä edellä mainittu aihepiiri on meille tuttu. Asianajaja Mika Ala-Uotila on toiminut pitkään Nokian kaupunginvaltuutettuna, mistä syystä hän on erityisen hyvin perehtynyt myös Pirkanmaan maankäyttökysymyksiin.

Kuluttajaviraston asunto- ja kiinteistökauppaa
koskeva sivu

Kuluttajavirasto

Muistilista kiinteistökauppaan

Maanmittauslaitos

Rakennustieto Oy

Maankäytön ja rakentamisen lainsäädäntö

Ympäristöhallinto

LAKITIETOA YKSITYISILLE

LAKITIETOA YRITYKSILLE

Toimistomme asianajajat ovat valinneet Sinua varten sellaisia linkkejä, joista voit saada hyvää informaatiota yksinkertaisten oikeudellisten ongelmien ratkaisuun.

Informaatio on tarkoitettu vain yleisinformaatioksi, emmekä vastaa sivuilla mahdollisesti olevista virheistä tai siitä, että joku on ryhtynyt tai jättänyt ryhtymättä johonkin toimenpiteeseen näillä sivuilla mainitun tai mainitsematta jätetyn asian vuoksi.

Konkreettisessa oikeudellisessa ongelmassa pyydämme Sinua kääntymään lakitoimistomme asianajajien puoleen.


ARTIKKELIT

Asianajaja, oikeustieteen lisensiaatin Mika Ala-Uotilan kirjoittamia artikkeleita ja esitelmiä (tarkoitettu lähinnä asianajajille, tuomareille ja lakimiehille).

© 2017 Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy - Sivukartta