Palvelumme

Kiinteistö- ja ympäristöasiat

Kiinteistö- ja ympäristöasiat


Asianajotoimistomme keskeinen erikoistumisalue on maankäyttöön, ympäristöön ja rakentamiseen liittyvät oikeudelliset asiat. Asiakkaanamme on julkisyhteisöjä, rakennusliikkeitä sekä yksityisiä kansalaisia.

Olemme erittäin hyvin perehtyneitä kiinteistöjen pakkolunastuskysymyksiin, tieasioihin sekä ympäristönsuojelulainsäädäntöön. Toimistomme on edustanut maanomistajia Pirkanmaan merkittävimmissä pakkolunastusasioissa, lukuisissa poikkeuslupa-asioissa. Olemme hoitaneet lukuisia ympäristölupa-asioita tai niihin liittyviä kysymyksiä liittyen sikaloihin, navettoihin, ampumaratoihin, pohjavesilaitoksiin ym. eri puolilla Suomea.

Asianajajamme avustavat asiakkaitamme oikeudenkäynneissä maaoikeudessa ja hallinto-oikeuksissa sekä poikkeuslupamenettelyyn liittyvissä maankäyttöasioissa. Toimistomme asianajajat ovat perehtyneitä isoonjakoon liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin, tieasioihin sekä mm. erilaisia rasitteita koskeviin juttuihin.

Asianajaja Mika Ala-Uotila on aiemmin toiminut 20 vuotta Nokian kaupunginvaltuutettuna, mistä syystä hän on erityisen hyvin perehtynyt kaavoitus- ja poikkeuslupa-asioihin.

 

 

(03) 3421 110 / Enable JavaScript to view protected content.