Palveleva asiantuntijajoukkue

På Svenska In English Etusivulle

Mika Ala-Uotila

Asianajaja, varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti

Olen toiminut asianajotehtävissä v. 1986 alkaen, jolloin perustin oman asianajotoimiston Nokialle ja myöhemmin myös Tampereelle. Suoritin oikeustieteen lisensiaatin tutkinnon vuonna 2000 työn ohessa.

Asianajajana olen hoitanut laaja-alaisesti tuhansia erityyppisiä sekä yritystoiminnan että yksityishenkilöiden lakiasioita. Erikoisalani ovat riitojen ratkaisu, kiinteistö- ja rakennusasiat sekä yritystoiminnan sopimusasiat ja konkurssit. Lisäksi hoidan perhe- ja perintöoikeudellisia asioita.

Olen toiminut mm. Suomen Asianajajaliiton pää-äänenkannattajan Defensor Legisin toimitusvaliokunnan jäsenenä v. 1994 – 2010 sekä erilaisissa asiantuntijatehtävissä oikeudenkäyntimenettelyä koskevissa asioissa. Olen myös ollut mukana Suomen Yrittäjien järjestötoiminnassa yli 20 vuotta, mm. Nokian Yrittäjien puheenjohtajana sekä Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen jäsenenä.

Asianajotoimistomme menestyksen avain on ollut laaja-alainen eri oikeudenalojen hallinta sekä ystävällinen, ripeä ja joustava palvelu - asianajaja on ensisijaisesti asiakaspalvelija.

Harrastukseni ovat metsästys, sulkapallo ja luonto.

Asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti Mika Ala-Uotilan kirjoittamia artikkeleita ja esitelmiä (tarkoitettu lähinnä asianajajille, tuomareille ja lakimiehille)

H E N K I L Ö T »

Asianajaja, varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti Mika Ala-Uotila

Asianajaja Mika Ala-Uotila

Gsm
0400 633 408

Sähköposti
Turn on Javascript!

© 2017 Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy - Sivukartta