Palveleva asiantuntijajoukkue

På Svenska In English Etusivulle
PALVELUMME

Asuntokauppa-, kiinteistökauppa-, rakennus-, kaavoitus- ja ympäristöasiat

Asianajotoimistomme keskeinen erikoistumisalue ovat rakentamiseen, yhtiöoikeuteen ja maankäyttöön liittyvät oikeudelliset asiat. Asiakkaanamme on julkisyhteisöjä, rakennusliikkeitä sekä yksityisiä kansalaisia.

Asianajajamme hoitavat kiinteistö- ja asuntokauppoihin liittyvät riidat, sovintoneuvottelut ja oikeudenkäynnit. Olemme erittäin hyvin perehtyneitä rakentamismääräyksiin sekä asunto- ja kiinteistökauppojen ongelmatilanteisiin.

Avustamme asiakkaitamme esim. urakkasopimuksiin liittyvissä kysymyksissä, rakennusvirheissä, oikeudenkäynneissä maaoikeudessa, vuokrasopimuksiin liittyvissä kiistakysymyksissä, asunto-osakeyhtiöiden riitaisuuksien ratkaisemisessa, poikkeuslupamenettelyyn liittyvissä maankäyttöasioissa sekä hinnan alennusta, kaupan purkua ja ympäristölupia koskevissa asioissa.

Toimistomme lakimiehet ovat kotoisin maalta tai asuvat maaseudulla. Myös tästä syystä edellä mainittu aihepiiri on meille tuttu. Asianajaja Mika Ala-Uotila on toiminut pitkään Nokian kaupunginvaltuutettuna, mistä syystä hän on erityisen hyvin perehtynyt myös Pirkanmaan maankäyttökysymyksiin.

Palvelemme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Lisätietoa:
Reklamaatio kiinteistökaupassa
Reklamaatio asuntokaupassa

© 2017 Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy - Sivukartta